Распоред на часови – Raspored

Распоред на часови – Raspored для Андроид


Jovanovski Jovan

Категория: Образование
Распространение: Бесплатно
Поддерживаемые устройства: Мобильный телефон, планшет
Операционная система: Андроид
Язык приложения: Русский, Английский
Возрастные ограничения: 3+
Рейтинг: 4.56
Количество просмотров:

Скриншоты Распоред на часови – Raspored

Распоред на часови – Raspored Распоред на часови – Raspored

Описание программы "Распоред на часови – Raspored" для Андроид

Распоред на часови за сите основци и средношколци.

*Свесен сум за постоењето на мал проблем кој привремено и тотално случајно ја исклучува апликацијата. Се надевам дека ќе успеам да го лоцирам и поправам во брзо време. Благодарам на разбирањето. :)

Апликацијата нуди:
– Распоред на часови за секој ден од понеделник до сабота.
– Време на почеток и крај на секој час.
– Додавање на белешки (потсетници) за одреден предмет на одредена дата.
– Внесување на оценки за секој предмет.
– Пресметување просек од предметите за кои ќе внесете оценка.
– Обележување на часот кој трае во моментот.
– Избор на 2 смени: прва и втора.
– Додавање, бришење и изменување на листата со предмети.
– Додавање, бришење и изменување на одморите.
– Подесување на времетраењето на часовите и одморите.
– Подесување на почетокот на првата или втората смена.

————————–

Raspored na chasovi za Android.
Raspored na casovi za Android.
Raspored na casovi.

Похожие приложения: